Плоди великих розмірів, масою близькою до 100 г. форма – округло-подовжена. Шкірочкатонка та, не дивлячись на це, дуже цупка. Плід світло-помаранчевої окраски з невеликим рум’янцем.М’якоть дуже ніжна та соковита, кисло-солодкого смаку.
Достигають плоди в середині липня.
Нікітський
Опис сорту
Плоди великі, масою 60 г, асиметричні, округло-овальні або округло-яйцевидні. Шкірочка бархатисто опушена, матова, помаранчева, з темно-червоним рум’янцем. М’якоть ярко-помаранчева, середньої щільності та соковитості, середньої сахаристості та кислотності, дуже ароматна та смачна, від кісточки легко від’єднується.
Достигають плоди на початку липня.
Ерлі оранж
Опис сорту
Сорт американської селекції.
Плоди масою 40-45 г, шароподібні, окраска темно-помаранчева, з яскравим розмитим рум’янцем.
М’якоть темно-помаранчева, м’ясиста, соковита, солодка з кислуватим присмаком, дуже смачна. Кісточка добре від’єднується, від м’якоті. Ядро солодке.
Достигають плоди в середині липня.
Харгранд
Опис сорту
Сорт канадської селекції.
Плоди дуже великі, від 60-70 до 85 г, поодинокі випадки до 100-150 г, овальні, трішечки приплюснуті з боків. Шкірочка майже гладенька, без рум’янцю або з рум’янцем на 10-30% поверхні плода, трішки в червону краплинку. М’якоть світло-помаранчева, достатньо тверда, м’ясиста, смачна, з гармонійним поєднанням кислоти та цукру, ароматна. Кісточка маленька, добре від’єднується від м’якоті.
Достигають плоди в третій декаді липня – перша декада серпня.